Text Ads

1: Question: How does this System work?
Answer: It's very simple. Register for Free; then, buy acces to the first Stage, worth $5.
Next Step: You will do what everyone people does on Social Media, namely: Post Your Site Link.
WHY?
97% of the World's population ,, run ,,  for money everyday, doesn'it?
The Law of PROBABILTY say:
The more your Offer is seen by as many people as possible, the more chance that as many people will join you ---> Increase!

2: Question: How am I Paid?
All Payments are made directly from member to member. You Pay directly to Your Sponsor.
( Sponsor =  the  Person who invited you to this System).
The Admins of this Site, will not ,, see,, - Your --->  Money!!!
Basically You will receive 100% of the payment, no Admin or middleman holding any Funds!

3: Question: What is > Member To Memeber, Payment System?
Answer:
 is when,  any Personal Referral, who register on Your Referral Link,
will Pay You in one of,  the Payment Processor that you have entered in the: Payment INFO in Your Dashboard.

4: Question: What Payment Processors can i use?
Answer:
We accept for Payments: Bitcoin, Ethereum, Tron, Litecoin  & Card: Revolut, Monese, Curve.

5: Question: Only the people at the TOP earn the Big Money, right?
Answer: WRONG!
Everything takes place in ONE LINE!!!

Check please, THE Compensation PLAN:  HERE

6:Question: What are the Product Packages?
Answer:
Advertising Product to Promote Your business in a Global Comunity!
STAGE 1 = $5
500 Impression Banner + 500 Text Ad Credits + Download a fantastic Ebook
STAGE 2 =$10
1.000 Impression Banner + 1.000 Text Ad Credits + Download another 2 Ebook
STAGE 3 = $20
2.000 Impression Banner + 2.000 Text Ad Credits + Download another 3 Ebook
.....
STAGE 10 = $1.000
100.000 Impression Banner + 100.000 Text Ad Credits + Download another 10 Ebook

7: Question: Can I get my >  Investment  money back?
Answer:
Your Membership is non - refundable! All Payments is Final, because: We cannot refund money to You that has already been paid out to another members = to Your Sponsor!
We never even handley that money - it is paid directly from you to  another member.

8: Question: I have received an email thay say i have received a payment, but, when I checked in my Processor Payment, I didn't find any new Transaction. What should I do?
Answer:
First of All, check Payments Accounts. Sometimes people can make mistake. However, some people may send a Fake transaction ID, without make a payment advidsedly. In this case Decline the Payment in your Member  area.

9: Question: I submited my Payment but, no one has Confirmed yet, what should I do?
Answer:
Please allow up to 24hours for your Sponsor to Approve your payment. If for some reason day pass, please contact Admin Immediately = Press Buton: CONTACT from the MENU & send your message.Also, we have an auto approve system just in case Admin is not reachable. It will take 48 hours after you have submitted your Transaction ID for the System
to Approve you automatically.But you are always around, this shouldn't be a problem.
IMPORTANT!
You must add ans Submit your Transaction ID( Hash Key) on the Pending Payment Page, otherwise your Sponsor will NOT get an email Notification to Approve your Payment.

10: Question: Why my payment, go at Admin and not go at my Sponsor:
Answer:
Everybody is getting a Main ID when you purchase your 1st position, this ID will always stay the same trough all stages. Now, when you upgrade your account, the Script is loocking for your Sponsor Main ID, in order to figure out where to place your position and WHO to make the payment to.
Then, depending on wich Stages want you are making the payment for, it looks up either: 1,2,3,4,5,....10 Stage, within that stage to know who should  recieve the payment!
If Your Sponsor is not Upgraded at all at those Stage, it will keep  searching until such time NO Member can be found and then the Payment will go to Admin.
That's why you should always contact your Sponsor, if he/she has NOT Upgraded yet to the same Stage and give them a chance to do so BEFORE your Upgrade or otherwise they may miss out on income! You can check the curent Stage of your Sponsor on the Upgrade Account Page.

11. Question: Do you have to pay  Taxes on monies received?
Answer:
Please consult Your tax professional for laws in your country.

12. Question: Is my Personal information protected with your company?
Answer:
Any personal information that you provide to any of our businesses are privacy protected. Your information will never be shared or sold to anyone!

13: Question: Can I skip Stage1 and Upgrade a highe Stage?
Answer: No,
You can not skip the Stage! The low cost System is giving you great things, wich makes it easy to build your Financial Freedom.That is what the System is doing.It is allowing you to build an investment with no risk and a fantastic retourn.

14: Question: What if I don't have $5?
Answer: Read Bonuses in Main page in this Site!